Tjänster

Nya maskiner och uppsamlingssystem

Vi tillverkar nya grunundersökningsmaskiner i olika storleksklasser enligt ändamål. Våra maskiner är CE-certifierade och tillverkade enligt den högsta standarden. Utgångspunkten i vår tekniska design är alltid kvalitet, användarvänlighet, innovativitet. Vi tillverkar alla våra maskiner som skräddarsydda enligt våra kunders önskemål. Olika tillägg och funktioner finns tillgängliga för maskiner – alla idéer och önskemål försöker vi uppfylla. Alla maskiner är utformade för att klara de utmanande väderförhållandena och landskapen i norden. Användarna av den nya maskinen blir utbildade för hantering av maskinerna och stöd för arbetet med maskinen är också allmänt tillgänglig efter affären. Mer information om olika maskintyper finns på fliken Maskintyper.

Service

Vi kommer att erbjuda dig omfattande professionell service för alla grundundersökningsmaskiner. När det är möjligt försöker vi utföra servicen på arbets stället för att undvika transportkostnader och spara tid. Vår långa erfarenhet av servicearbeten säkerställer att felet snabbt lokaliseras och repareras. Det stora reservdelslageret gör det möjligt att få snabbt maskinen att fungera. Vi utför stora service arbeten på våra fabrikklokaler i Sipoo. Våra verkstäder är fullt utrustade med reservdelar och verktyg, samt med en  mångsidig och professionel personal.

Reservdelar

I vårt lager finns det omedelbart flera reservdelar till våra egna maskiner samt för andra maskiner. Alla reservdelar på begäran. Dessutom gör vi reservdelar efter behov, och vi utvecklar även nya delar och lösningar för att förbättra maskinanvändbarheten, användarvänligheten och säkerheten. Vi har lagt tid på att finna kanaler för att ge våra kunder reservdelar så snabbt som möjligt och till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Fråga oss om ett offert, oavsett om det är en bandmatta, ett drivhjul eller ett ventilpaket, eller bara det du behöver.

Uppgradering av en gammal maskin

Om den gamla maskinen fortfarande fungerar bra, men skulle kräva små modifikationer för att fungera bättre, kan maskinen uppgraderas enkelt. Detta ökar antalet driftå på maskinen och sparar på kostnader och minskar miljöbelastningen. Fråga om olika alternativ.

Uthyrning

Om du behöver hyra en maskin tillfälligt, fråga mer om modellerna och de tillgängliga maskinerna.

SoitaBlev ni intresserade?

Lämna ert telefonnummer så ringer vi upp.