Palvelut

Uudet koneet ja tallentimet

Valmistamme uusia maaperätutkimuskoneita useassa eri kokoluokassa käyttötarkoituksen mukaan. Koneemme ovat CE-sertifioituja ja tehty korkeimpien standardien mukaan. Lähtökohta konesuunnittelussamme on aina laadukkuus, käyttäjäystävällisyys, innovatiivisuus sekä kotimaisuus. Valmistamme kaikki koneemme asiakkaidemme toiveiden mukaisesti muokkattuina. Koneisiin on saatavilla monenlaisia lisäosia ja toiminnallisuuksia – kaikki ideat ja toiveet pyritään toteuttamaan. Kaikki koneet on suunniteltu kestämään Pohjoisen haastavat sääolosuhteet ja käyttömaastot. Uuden koneen käyttäjät koulutetaan koneiden käyttöön ja tukea koneen käyttöön on saatavilla laajasti myös kauppojen jälkeen. Eri konetyypeistä löydät lisätietoa Konetyypit-välilehden kautta.

Huollot

Kauttamme saat kattavat ammattitaidolla tehdyt huoltopalvelut kaikille maaperätutkimuskoneille. Pyrimme tilanteen salliessa suorittamaan huollot jo työkohteessa, jolloin vältytään siirtokustannuksilta ja säästetään aikaa. Pitkä kokemus huoltotyöstä varmistaa vian nopean paikantamisen ja korjaamisen. Laajan varaosavaraston ansiosta kone saadaan useimmiten nopeasti takaisin työkäyttöön. Suuremmat huollot suoritamme Sipoossa tehdashalleillamme. Halleillamme on saatavilla kattavasti varaosia ja työstökoneita sekä henkilökunnan monipuolinen ja ammattitaitoinen osaaminen.

Varaosat

Varastossamme löytyy heti saatavilla useampia varaosia niin omiin koneisiimme kuin muihinkin koneisiin. Kaikki varaosat tilauksesta. Lisäksi teemme varaosia tarpeen mukaan mittojen mukaisesti sekä kehitämme myös uusia osia ja ratkaisuja parantamaan koneiden käyttömahdollisuuksia ja käyttäjäystävällisyyttä sekä turvallisuutta. Olemme panostaneet hankintakanaviin, jotta voisimme tarjota asiakkaillemme varaosia mahdollisimman nopeasti ja erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Pyydäthän meiltä tarjousta, oli sitten kyse telamatosta, vetopyörästä tai venttiilipaketista tai mistä vain tarvittavasta osasta.

Päivitys vanhaan koneeseen

Mikäli vanha kone toimii vielä hyvin, mutta vaatisi pieniä muokkauksia toimiakseen paremmin, niin koneen uudistaminen onnistuu helposti. Näin saadaan koneelle lisää työvuosia ja säästetään kustannuksissa sekä vähennetään ympäristön kuormitusta. Kysy monipuolisia vaihtoehtoja.

Vuokraus

Mikäli tarvitsette konetta väliaikaisesti vuokralle, niin kysy malleista ja vapaana olevista koneista lisää.

SoitaHeräsikö mielenkiintosi?

Lähetä meille numerosi niin soitamme sinulle.