Företaget

Företaget

Vi har en mycket bred erfarenhet från 20 år I branchen vid tillverkning och underhåll av grundundersökngsmaskiner. Geoelectric Oy grundades 2008 och är specialiserat på tillverkning, underhåll och uppgradering av gamla maskiner enligt kundens krav. Vårt företag är beläget i Sipoo och alla maskiner är tillverkade i Finland. Vi bettjänar våra kunder i hela Finland och andra nordiska länder.

Vi har 10 anställda i företaget för tilfället och vi växer  samt utvecklar företaget kontinuerligt.

Rating

Vi strävar alltid efter kundorientering genom att utveckla våra maskiner baserat på användarupplevelserna från fältet och med den senaste tekniken. Vår maskin är tillverkad med fokus på kvalitet och innovation för att klara de hårdaste arbetsförhållandena.

Vår serviceavdelning strävar främst till att hjälpa kunden på plats I fältet när problemet har uppstått för att undvika kostsamma transportkostnader och onödig driftstopp. Dessutom har vi välutrustade hallar för underhåll och ett stort lager, så även det svåraste ma kan ske snabbt av kompetent personal.

Utöver ny teknik och service uppgraderar vi också äldre maskiner med ny teknik och komponenter för att bättre kunna uppfylla nuvarande krav och önskemål. Dessutom finns ett stort urval med reservdelar tillgängliga, och vi gör även nya delar och tillbehör enligt behov till olika grundundersöknings och andra maskiner. Vi har även ett urval av hyresmaskiner för kundens behov.

SoitaBlev ni intresserade?

Lämna ert telefonnummer så ringer vi upp.